TAKBYTEN & TAKRENOVERING

3 enkla steg till att få ett nytt tak

Kontakt

Du tar kontakt med oss genom att fylla i vårt enkla formulär som du hittar överst eller på kontaktsidan, du kan även ringa till oss, vi bokar ett möte som passar båda parter för inspektion av din fastighet.

Inspektion

Våra takläggare kommer till dig och gör en genomgående inspektion på fastigheten som takarbetet avser. Vi går igenom flertal viktiga punkter enligt mångårig kunskap och rutin. Vi tittar igenom takmaterial och förklarar för dig hur arbetsprocessen kommer gå till.

Offert

Efter besöket sammanställer vi en tydlig specificerad offert på takarbetet, som inkluderar arbete, material, återvinning etc. Du godkänner offerten och skickar in den till oss, datum bestäms och vi utför takläggningen. Du kan luta dig tillbaka och se din fastighet förskönas och öka i värde.

Vi utför takrenovering, takbyte, taksäkerhet & takmålning i Stockholm med omnejd.

"Hur vill du göra med ditt tak? Kontakta oss så hjälper vi dig på vägen. Vi har kunskapen och erfarenheten att både konsultera och utföra jobbet när du ska byta tak.

Få kostnadsfri offert

Takrenovering

Vi vet vad vi gör – och vi är effektiva!

Att renovera tak i Stockholm är ett omfattande arbete som kräver takläggare med rätt kompetens för att resultatet skall bli bra. För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga med vårt arbete och därför erbjuds alla våra beställare generösa garantier, både på det material vi använder och på själva arbetet. Vi använder oss enbart av kvalitativa material som tål yttre påfrestningar och som är hållbara för att kunna säkerställa att våra kunder blir helt nöjda.

BOKA HEMBESÖK
picture
Takomläggning

Svenskt tak av hög kvalitet

När vi får i uppdrag att göra en takrenovering inleder vi alltid arbetet med att noggrant besikta fastigheten och skicket på takmaterialet för att därefter kunna planera vårt arbete på ett adekvat sätt. Om fastighetens råspont ställvis behöver bytas ut i samband med en omläggning tar vi självklart på vårt ansvar att även se till att det blir gjort. Är det ett plåttak som din fastighet har kan ytan ofta fräschas upp och göras mer motståndskraftig genom en takmålning.

BOKA HEMBESÖK
Takrengöring

Taktvätt mot fuktangrepp

Alla fastigheter får stå emot både väder och vind på grund av det klimat vi lever i, något som inte minst syns på taket. De vanligaste påväxterna som bildas på ett tak är mossa, lava och alger, vilka både påverkar takets hållbarhet och dess utseende. Vi erbjuder oss att genom en effektiv taktvätt ta bort alla påväxter vilket resulterar i att fastigheten får ett nytt utseende och att risken för fuktangrepp minimeras. Vi kan tvätta tak i olika storlekar.

BOKA HEMBESÖK
picture