Våra tjänster inom bygg & renovering

Vi utför helrenoveringar av badrum, kök, hus och lägenheter!

Takbyten & takrenovering

Vi är specialister på att återställa tak till ursprungligt skick genom en grundlig takrenovering. Vi renoverar och lägger om tak i alla material. Vår kunskap är ett resultat av många års erfarenhet inom takrenovering och takbyte.

Takservice

Köksrenovering Stockholm

Vi har lång erfarenhet av köksrenoveringar i Stockholm med omnejd. Vi är experter och fokuserar på kvalitet & service in i minsta detalj. Bayron Group ansvarar för hela processen från start till slutförande. Förverkliga din dröm med oss.

Referensbilder

Helrenovering Stockholm

Vi genomför renovering i lägenheter och hus dagligen, allt från golvslipning och parkettläggning samt målning. Våra snickare i Stockholm är noggranna, punktliga och har bred kunskap inom renovering av bostäder med lång erfarenhet av Svensk hantverkstradition.

Referensbilder
Badrumsrenovering

Vi är experter på badrumsrenovering!

Vi är Er kompletta byggpartner i Stockholm. Vi tillhandahåller professionella hantverkare med många års arbetslivserfarenhet och erbjuder våra kunder ett brett utbud av tjänster inom bygg, renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Vi är ett byggföretag som alltid skriver avtal med kunden så att alla vet vad som ska göras, finns alltid tillgängliga för ev. frågor eller funderingar. Återkommande kunder får alltid rabatt. Vi jobbar snabbt, effektivt och noggrant. Både inomhus- och utomhusarbeten, även större byggarbeten. Vi jobbar som fullservice företag och åtar oss allt i byggsektorn.

Offertförfrågan